Нова година 2022 в Москва, 30.12-03.01, самолетна екскурзия от София

Самолет
5 дни / 4 нощувки
от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Нова година 2022 в Москва
Период на пътуването: 30.12.2021 - 03.01.2022
5 дни / 4 нощувки

 
Пакетна цена на турист: 1499 лв

Програма на екскурзията:

30 декември. Излитане от летище София  в 15:55 ч. с авиокомпания България Еър за Москва. Пристигане в Москва в 19:15 ч. Посрещане и трансфер до хотел  Delta Измайлово 4*. Настаняване в стаи бизнес премиум. По желание: вечеря - сух пакет. Нощувка.
31 декември. Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва: Червения площад - политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а - най-старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин,  възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская /2,5часа/ Обяд в ресторант в града. Екскурзия на български език в Кремъл - архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата - Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства (3 часа). Празнична Новогодишна вечеря - очаквайте предложение в началото на ноември! Нощувка.
01 януари. Честита Нова година! Закуска. Свободен ден. Нощувка.
02 януари. Закуска. Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия - разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. (3часа) Връщане в  хотела. Връщане в  хотела. Нощувка.
03 януари. Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Свободно време в Измайловския Кремъл - на пешеходно разстояние от хотела. Измайловският кремъл е архитектурен ансамбъл, представящ един традиционен вътрешен укрепен град на Стара Русия. Тук ще видите типичната местна дървена и белокаменна архитектура с любимите руски  ярки цветове, площад за празненства и гуляния, действащ храм „Св.Николай Чудотворец”, висока камбанария, дървени мостчета, сувенирни  павилиони и няколко музея, представящи руските исконни производства:на хляб, на водка, на играчки и др.Паркът е любимо място за разходка на московчани с прекрасна новогодишна празнична украса, което ще Ви зареди с празнично настроение. Трансфер до летище Шереметиево. Полет Москва - София  с авиокомпания България Еър в 20:05 ч. Пристигане в София в 22:00 ч.

Полетното разписание е в местни времена.
Туроператорът си запазва правото за промени в последователността  на провеждане на екскурзионната програма

Условия за резервация:
 • Депозит - 40%
 • Доплащане - на 12.12.2021 /20 дни преди датата на отпътуване/
 

Програмата се провежда при минимум 16 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.

 

Условия за анулация:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 20 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 20  до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се въстановяват никакви суми.
 • Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.

По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване” около 40 лв на турист (препоръчваме).

 

 • самолетен билет за полет на България Еър София - Москва - София с включени летищни такси
 • 23 кг голям багаж и до 7 кг салонен багаж
 • 4 нощувки със закуска в хотел Делта  Измайлово 4* в стаи бизнес премиум
 • 1 обяд в Москва
 • трансфери летище-хотел-летище
 • описаната програма с лицензирани екскурзоводи на български език
 • представител на ТО по време на пътуването
 • входни такси за посещаваните музеи по програмата
 • медицинска застраховка ( с покритие 30000 € )
 • стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център - 130 лв. Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат  задължително заплащане/
 • PCR тест - 60 лв в лаборатория Рамус на отиване /задължително/ и на връщане при необходимост
 • 3 вечери в ресторанта на хотела - 100 лв / по желание/
 • Празнична Новогодишна вечеря с много музика и развлекателна програма - приблизителна цена около 110 - 120 евро с включени алкохолни и безалкохолни напитки (точна цена, меню и програма - в началото на ноември). /по желание/
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 65 г.  - 21 лв. /задължително доплащане/
 

Календар